Uppdaterade bedömningsformulär till den reviderade versionen av Housing Enabler på danska!

Här finns bedömningsformulär för person- och miljökomponenten. Dessutom finns ett bedömningsformulär för Screeningverktyget Housing Enabler.

Bedömningsformulär till den nya reviderade versionen av Housing Enabler

I den nya utgåvan av Housing Enabler ingår fyra bedömningsformulär, ett som avser bostadsstandard, ett bedömningsformulär för funktionella begränsningar och beroende av förflyttningshjälpmedel och ett bedömningsformulär för miljöhinder. Dessutom finns ett bedömningsformulär för det nya Screeningverktyget Housing Enabler.

Demoversion av Housing Enabler 1.0

Demoversion av Housing Enabler 1.0 En demoversion av programvaran finns tillgänglig här. Klicka på länken ovan, eller ikonen till vänster, för att ladda hem demoversionen (Obs! välj att spara filen på disk). Packa först upp filen med WinZip, klicka sedan på Setup.exe. Följ slutligen anvisningarna på skärmen för att installera demoversionen (som har vissa begränsningar i funktionerna).

Housing Enabler bedömningsformulär

Obs, nedanstående bedömningsformulär avser den ursprungliga versionen av Housing Enabler!

Housing Enabler bedömningsformulär består av tre delar, en beskrivande del, ett bedömningsformulär för funktionella begränsningar och beroende av gånghjälpmedel och ett bedömningsformulär för miljöhinder. Bedömningsformulären finns här tillgängliga som Pdf-filer. För att ladda hem alla tre dokumenten, klicka på länken ovan. Packa upp filen med WinZip.

Andra användbara program att ladda hem

För att ladda hem WinZip eller Acrobat Reader, klicka på ikonerna nedan.

Ladda hem WinZip

Ladda hem Acrobat Reader


Denna sida ändrades senast 2014-10-26
Webmaster Björn Slaug